Windows Ubuntu Installer (Wubi)

El programa Wubi us permet la instal·lació de la distribució d’Ubuntu sense necessitat de modificar la vostra configuració de Windows.

El Wubi us instal·larà la versió del Ubuntu dins d’una carpeta de Windows com una aplicació de Windows. En el cas de voler eliminar la distribució de Ubuntu, només serà necessari anar a la opció de Afegir i Eliminar programes del Windows.

Quan s’iniciarà l’ordinador, us donarà la opció de poder iniciar amb Windows o bé amb Ubuntu. Encara que la instal·lació es faci des de el propi Windows, la versió queda instal·lada totalment aillada del nostre Windows i amb una funcionalitat del 100%.

Per poder instal·lar-vos el Wubi podeu anar a la següent adreça http://www.ubuntu.com/desktop/get-ubuntu/windows-installer i escollir la opció de START DOWNLOAD.

El Wubi es una bona solució per totes aquells usuaris que volem fer el primers pasos amb l’entorn del programari lliure (GPL).

Descarregar PDF