Habilitar la connexió d’escriptori remot en el teu Windows 7

Moltes vegades us pot ser interessant la possibilitat de connectar-vos de forma remota cap el vostre ordinador amb Windows 7. La versió Professional del Windows 7 té  la opció de connexions d’escriptori remot que us permet d’una forma fàcil poder accedir remotament en el vostre equip i poder treballar amb les aplicacions que teniu instal·lades.

El primer que tenim que fer es anar al boto d’INICI del Windows i fer clic a la opció del Panel de Control.

Taller Informatic d'Annubis, Panel de Control

Dins del Panel de Control heu de localitzar la opció Sistema.

Taller Informatic d'Annubis, Opció de Sistema

Dins de la finestra de Sistema teniu la opció de Configuración Avanzada del Sistema.

Taller Informàtic d'Annubis, Opcions avançades de la configuració del sistema

La opció de Configuración Avanzada del Sistema us obrirà una finestra amb diferents pestanyes. Feu clic a la opció de Acceso Remoto

Taller Informàtic d'Annubis, Opcios del Acceso Remoto

Heu de fer clic a la opció Permitir las conexiones desde equipos que ejecuten cualquier versión de escritorio remoto (menos seguro)

La opció que heu activat us permetrà poder-vos connectar des de qualsevol versió de Windows, o bé des de un MAC, Linux o un Smartphone.

Per poder-vos connectar en el vostre equip només caldrà saber-ne la IP i tenir instal·lat un programa client de escriptori remot. Tots els ordinadors a partir de la versió de Windows XP ja incorporen un programa per realitzar connexions d’escriptori remot.

Taller Informàtic d'Annubis, Programa Client d'escriptori Remot

Es important saber que si voleu accedir remotament en el vostre ordinador des de forà de la vostra xarxa (Internet), necessitareu tenir obert el port 3389 del vostre router perquè permeti realitzar connexions remotes.

També serà necessari que el vostre usuari de Windows 7 tingui contrasenya perquè en cas contrari no podreu connectar-vos remotament.

1 Trackback / Pingback

  1. Obrir el port TCP/IP 3389 del vostre router de Telefònica « Taller Informàtic

Comentarios cerrados.