Error en el procés de sincronització del client d’ownClound sobre Windows 7

Des de fa temps estic utilitzant un servidor ownCloud sobre un Ubuntu Server per poder-hi emmagatzemar els meus arxius personals : documents, fotos, pdf, música, etc….

La solució ownCloud té programes client per poder sincronitzar les vostres dades en una carpeta del vostre sistema Linux o Windows

En el cas de Windows 7  hi ha un problema de sincronització, i no es possible de realitzar-se perquè hi ha un problema de diferencia de temps en el procés de sincronització entre l’equip de sobretaula i el servidor.

Realment la solució consisteix en modificar el paràmetre de diferencia de temps del arxiu de configuració de la estació client.

Teniu que obrir la vostra carpeta del vostre perfil personal i buscar una carpeta anomenada .csync

Taller Informàtic - Annubis.net - ownClound - Client - Folder

Dins d’aquesta carpeta podreu localitzar l’arxiu de configuració  csync.conf, feu doble clic al damunt i escolliu com editor el bloc de notes (notepad) o bé el Wordpad de Windows.

Taller Informàtic - Annubis.Net - ownCloud Client csync

Una vegada tingueu obert l’arxiu de configuració heu de modificar el paràmetre max_time_difference que té el valor per defecte de 20 segons. Només caldrà canviar el seu valor per una quantitat de segons molt elevat, per exemple 10000000.

Amb aquest canvi li estem dient que el temps màxim entre les dues repliques (sobretaula i servidor) es molt més elevat.

Ara només caldrà desar la configuració i reiniciar el programa ownCloud client perquè us agafi el nou valor.