Com convertir la teva TV en un centre d’oci multimèdia amb Android?

Segurament molts de vosaltres esteu “enganxats” a dispositius mòbils, ja siguin smartphones o bé tauletes. Fa pocs dies he descobert el producte microBox del fabricant Ten-go, aquest dispositiu es un centre multimèdia amb totes les avantatges d’un sistema Android.

Per poc diners, pots convertir la teva televisió de casa en un complert sistema multimèdia, i poder utilitzar les Apps que teniu instal·lades en els vostres dispositius. Des de el sofà de casa podeu gaudir de partides al Angry Birds, el Candy Crush,…. podeu interactuar i/o consultar les xarxes socials com Facebook, Twitter, Google +, també podeu gaudir de poder visualitzar la vostra música, fotografies i vídeos, i podeu utilitzar les Apps per veure la televisió a la carta.

Angry Birds a la TV

El microBox es pot controlar de forma fàcil utilitzant un tecla i ratolí sense fils o bé des de la vostra tauleta o smartphone.

El fabricant Ten-go té diferents productes que permet convertir la vostra televisió en centre multimèdia, només caldrà disposar d’una entrada HDMI.

Les característiques més rellevants del model microBox són Dual Core de processador,  Android 4.1, 4 GB de ROM, possibilitats de fins 32 GB microSD, WIFI, HDMI, USB, Bluetooth i tecnologia DLNA per poder convertir-ho amb altres dispositius.

microBox de Ten-go

Podeu trobar aquests productes a diferents botigues, entre elles Ciberspai de Manresa.